Welkom

De tuin is een plaats van intimiteit. Een plaats waar je je veilig voelt, een plaats waar je met vrienden kunt zijn en genieten van rust en schoonheid.

Interart Beeldentuin & Galerie biedt die schoonheid met beeldenkunst in een natuuromgeving, met prachtige sculpturen in een compositie waarin ieder kunstwerk volledig tot zijn recht kan komen.


 

Wij nodigen u uit als vriend voor een bezoek aan Interart Beeldentuin & Galerie.

Astrid & Dick Rakhorst

2016, Seizoen 27: Niet meer

Een bijzondere plek van verbeelding…

Dat is wat we met Interart vanaf het allereerste begin voor ogen hadden. We hopen dat u er ongelofelijk van genoten heeft. Via deze weg willen we u persoonlijk laten weten dat de deuren na 27 seizoenen Interart Beeldentuin en Galerie sluiten.

Graag bedanken we u voor uw warme interesse in de tuin, de kunst en de kunstenaars. In de loop der jaren hebben we ruimte kunnen geven aan veel bijzondere ontmoetingen, prachtige kunstwerken een plaats mogen geven en waren Galerie en Beeldentuin toneel voor diverse kunstevenementen. We zijn vereerd dat we dit voor u mochten doen.

Sluiting Interart

Wie ons een beetje kent, weet dat we met veel plezier terug kijken, maar vooral ook vóóruit! We kijken uit naar de nieuwe projecten waar we mee aan de slag gaan. Projecten waar duurzaamheid, de natuur en mensen altijd de hoofdrol spelen.

Hoewel de Galerie en Beeldentuin in Heeswijk-Dinther dichtgaan, kunt u nu en straks 24 uur per dag op onze webshop (http://kunstkopen-interart.nl) terecht voor kunst. En uiteraard vinden we het ontzettend leuk om van u te horen, ook in de toekomst. We blijven bereikbaar via info@interart.nl.

Tot ziens!

Hartelijke groet,

Astrid en Dick Rakhorst

Beeldentuin Duurzame galerie

 


Interart Beeldentuin & Galerie
Gouverneursweg 6C

Postbus 45, 5473 ZG Heeswijk.
T. 0413 - 29 33 28
F. 0413 - 29 35 61
E. info@interart.nl


Volg ons op: Volg ons via Twitter. Volg ons via Facebook. Volg ons via Youtube.