Links

Links

Search Milieu BV Search is een internationaal opererend ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut.

David-Raakt Een erkend en full service communicatiebureau dat zich specialiseert in een beperkt aantal markten.

Natuurtheater de Kersouwe De Kersouwe heeft als doel het produceren en organiseren van openluchtvoorstellingen en openluchtmanifestaties, die een cultureel en/of educatief doel hebben.

De Bernhezer Kunst Kring De Bernhezer Kunst Kring probeert kunst in de breedste zin van het woord (en beeld) toegankelijk te maken voor een groot Bernhezer publiek.

Kasteel Heeswijk Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, ligt het magistrale Kasteel Heeswijk.

IVN Bernheze vereniging voor natuur- en milieueducatie.

FC Bernheze Fotoclub Bernheze.

Stichting Bambanani Stichting Vrienden van Bambanani zet zich in voor educatie en opvang van kinderen in Zuid-Afrika, regio Phalaborwa.

Petrus Hoeve is een stijlvol gerestaureerd complex, rustig en landelijk gelegen op het Brabantse platteland net buiten Heeswijk-Dinther, op weg naar Vorstenbosch. De Petrus Hoeve is een culinair kennis- en adviescentrum voor de ontwikkeling en promotie van streekgebonden producten.

Meierijschse Museumboerderij is een rijksmonument in een bosrijke en romantische omgeving. Je proeft het leven en de sfeer van toen als je bij ons op bezoek bent of meedoet aan een van onze educatieve programma's.  Het museum geeft een uniek beeld van leven, wonen en werken op een boerderij in de Brabantse Meierij tussen 1900 en 1930.

Restaurant Negen is een gemoedelijk en sfeervol restaurant in Heeswijk-Dinther. Restaurant Negen biedt u de gelegenheid voor lunch of diner, bereid met biologische ingrediënten. 

Restaurant Het Sentiment is een restaurant met een gemoedelijke, nostalgische huiskamersfeer in het rustieke Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther. 

VVV Heeswijk   Voor alle informatie uit de regio. VVV Heeswijk-Dinther verstrekt informatie over alle bezienswaardigheden in en om Heeswijk-Dinther en verkoopt o.a. de toegangskaarten voor Interart Beeldentuin & Galerie.

vvvzoekenboek.nl Via vvvzoekenboek.nl kunt u zelf uw arrangement in Het Groene Woud samenstellen en ook direct boeken. De aanbiedingen die u op deze website vindt worden door alle bedrijven uit Het Groene Woud zelf rechtsreeks aangeboden en dus ook door Interart Beeldentuin & Galerie.

www.galleryspot.nl : Alle galeries in één oogopslag

Life is Good Bed & Breakfast: In een unieke omgeving in één van de mooiste stukjes Brabant is een zeer luxueuze hotelsuite gerealiseerd. Privacy in een vrijstaand eiken bijgebouw in de persoonlijke setting van onze eeuwenoude boerderij.

www.kurtfacenijmegen.nl: Stichting Kurtface heeft als doel het bevorderen en stimuleren van de grafische kunst in het algemeen en zeefdruk in het bijzonder. Een belangrijk onderdeel van Kurtface is de kleinschalige zeefdrukkerij in Nijmegen, gespecialiseerd in kunstzeefdrukken.  

 


Volg ons op: Volg ons via Twitter. Volg ons via Facebook. Volg ons via Youtube.