Openingstijden

Een bijzondere plek van verbeelding…

Dat is wat we met Interart vanaf het allereerste begin voor ogen hadden. We hopen dat u er ongelofelijk van genoten heeft. Via deze weg willen we u persoonlijk laten weten dat de deuren na 27 seizoenen Interart Beeldentuin en Galerie sluiten.

Graag bedanken we u voor uw warme interesse in de tuin, de kunst en de kunstenaars. In de loop der jaren hebben we ruimte kunnen geven aan veel bijzondere ontmoetingen, prachtige kunstwerken een plaats mogen geven en waren Galerie en Beeldentuin toneel voor diverse kunstevenementen. We zijn vereerd dat we dit voor u mochten doen.

Wie ons een beetje kent, weet dat we met veel plezier terug kijken, maar vooral ook vóóruit! We kijken uit naar de nieuwe projecten waar we mee aan de slag gaan. Projecten waar duurzaamheid, de natuur en mensen altijd de hoofdrol spelen.

Hoewel de Galerie en Beeldentuin in Heeswijk-Dinther dichtgaan, kunt u nu en straks 24 uur per dag op onze webshop (http://kunstkopen-interart.nl) terecht voor kunst. En uiteraard vinden we het ontzettend leuk om van u te horen, ook in de toekomst. We blijven bereikbaar via info@interart.nl.


Interart Beeldentuin & Galerie
Gouverneursweg 6C

Postbus 45, 5473 ZG Heeswijk.
T. 0413 - 29 33 28
F. 0413 - 29 35 61
E. info@interart.nl

 


Volg ons op: Volg ons via Twitter. Volg ons via Facebook. Volg ons via Youtube.